0
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...
Aloha

Aloha

Një kontraktues ushtarak kthehet në vendin e triumfit më të madh të karrierës së tij dhe rilidhet me një dashuri të kohëve të mëparshme dhe papritur bie në dashuri me kujdestaren e Forcave Ajrore që ia kanë caktuar.

Views: 1015

Genre: DrameKomediRomance

Director:

Duration: 105 min

Quality: 720p

Release:

IMDb: 5.4

Server Language Quality Links