0
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...
Blind (+18)

Blind (+18)

Imagjinata e një gruaje merr përmasa të mëdha pasi ajo humb shikimin.Ingrid fillon të ndiejë praninë e burrit të saj në banesë, kur ai supozohet të jetë në punë. Në të njëjtën kohë, fqinji i saj i vetmuar, i lodhur nga pornografia më ekstreme, e kalon vëmendjen tek një grua në rrugë. Ingrid di për këtë por problemet e saj të vërteta qëndrojnë brenda, jo përtej mureve të apartamentit të saj, dhe frika e saj më e thellë dhe fantazitë e shtypura së shpejti marrin përsipër.

Duration: 96 min

Quality: 720p

Release:

IMDb: 6.9

Server Language Quality Links