0
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...
Chappie

Chappie

Në një të ardhme të afërt, krimi patrullohet nga një forcë policie e mekanizuar. Çapi, i cili është vjedhur dhe i është dhënë një programim i ri, bëhet roboti i parë me aftësinë për të ndierë dhe për të menduar për veten e tij.

Views: 488

Genre: AksionDrameKrim

Director:

Duration: 120 min

Quality: 720p

Release:

IMDb: 6.9