0
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...
Daddy’s Home

Daddy’s Home

Njerku, Bred Uajtekjer, është një prezantues radioje në përpjekje për të fituar fëmijet e gruas së tij që ta duan atë dhe ta quajnë baba. Por planet e tij fillojnë të kthehen përmbys, kur babai biologjik, Dasti Meyron, kthehet.

Views: 841

Genre: FamiljarKomedi

Director:

Duration: 96 min

Quality: 720p

Release:

IMDb: 6.1

Server Language Quality Links