0
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...
Despicable Me 2

Despicable Me 2

Duke vënë të kaluarën e tij për një krim famëkeq, Gru përpiqet të bëhet një baba i mirë i tre vajzave të tij: Margo, Edith dhe Agnes. Vështirë bën ai vendos të dalin në pension, një organizatë ndërkombëtare penalisht del. Ai me ndihmën e partnerit të tij Lucy, ai shkon në një aventurë tërheqëse.

Duration: 98 min

Quality: 720p

Release:

IMDb: 7.4

Server Language Quality Links