Search results for "Anthony Russo"
720p Captain America: The Winter Soldier

Captain America: The Winter Soldier

Captain America: The Winter Soldier
720p
IMDb: 7.8
136 min

Dy vjet pas ngjarjeve shkatërrimtare në Avengers, Steve Rogers (Chris Evans) jeton në Uashington DC, duke luftuar për tu përqafuar dhe përshtatur me shoqërinë moderne. Pasi një agjent i S.H.I.E.L.D….

Status: Released