Search results for "Gary Shore"
720p Dracula Untold

Dracula Untold

Dracula Untold
720p
IMDb: 6.3
92 min

Pasi princi i Transilvanisë kërcënohet nga turqit dhe vendos për të mposhtur armikun me çdo kusht, duke u shndërruar në një përbindësh të fuqishëm, por nga vetë ky vendim për…

Status: Released
Genre: Aksion, Drame, Fantazi
720p Holidays

Holidays

Holidays
720p
IMDb: 5.1
105 min

Një kolazh i festave me popullore për njerëzit te shoqëruara me vrasje dhe thrille.

Status: Released
Genre: Horror