Search results for "Genndy Tartakovsky"
720p Hotel Transylvania

Hotel Transylvania

Hotel Transylvania
720p
IMDb: 7.1
91 min

Pas vdekjes së gruas së tij Martha, Konti Drakula harton dhe ndërton një hotel me pesë yje për të rritur vajzë…

Country: 
720p Hotel Transylvania 2

Hotel Transylvania 2

Hotel Transylvania 2
720p
IMDb: 6.7
89 min

Drakula dhe shokët e tij përpiqen të kthejnë në përbindësh nipin e tij gjysmën njeri e gjysëm vampir në mënyre që vajza e tij Mavis të mos largohet nga hoteli.

Status: Released
Genre: Animuar, Komedi