Search results for "Gérard Krawczyk"
720p Taxi 3

Taxi 3

Taxi 3
720p
IMDb: 5.7
84 min

Emilien dhe Danieli çuditërisht do të bëhen të dy baballarë, mirëpo bashkë duhet të kapin një bandë babagjyshësh.

Status: Released
Genre: Aksion, Komedi, Krim
720p Taxi 2

Taxi 2

Taxi 2
720p
IMDb: 6.4
88 min

Inspektori i policisë Emilien dhe shoferi i tij Daniel janë kthyer këtë herë në ndjekje të një grupi të Yakuzas Japoneze.

Status: Released
Genre: Aksion, Komedi, Krim