Search results for "Matt Brown"
720p The Man Who Knew Infinity

The Man Who Knew Infinity

The Man Who Knew Infinity
720p
IMDb: 7.2
108 min

Çfarë duhet që të provosh të pamundurën? Bazuar në një histori të vërtetë. Historia e jetës dhe karrierës akademike të pionierit e matematicienit indian, Srinivasa Ramanuxhan. Një djalosh 25 vjeçar…

Status: Released
Genre: Biografi, Drame