0
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...
Dragonheart: Battle for the Heartfire

Dragonheart: Battle for the Heartfire

Një dragua i njohur si Drago përpiqet t’i japë fund rivalitetit midis një vëllai dhe motrës, që të dy kanë kompetenca si dragua, të cilët janë pas fronit të gjyshit të tyre, ndërsa një kërcënim i ri vjedh burimin e pushtetit të Dragos.

Duration: 98 min

Quality: 720p

Release:

IMDb: 5.2

Server Language Quality Links