0
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...
Gangster Squad

Gangster Squad

Një gangster nga Bruklin, në vitin 1949 shpërngulet në Los Anxheles. Ai shumë shpejt merr kontrollonin e drogës, të armëve, femrat, bastet dhe çdo lloj aktiviteti tjetër të paligjshëm. Me pak fjalë ai kontrollon gjithçka në Los Anxheles duke patur edhe mbështetjen e policisë dhe të politikanëve. Dy policë të fshehtë, vendosin të godasin Mikin duke krijuar një skuadër të fshehtë, me oficerët më të mirë dhe më të ndershëm të policisë.

Views: 726

Genre: AksionDrameKrim

Director:

Duration: 113 min

Quality: 720p

Release:

IMDb: 6.7