Fantasy Movies
720p Hotel Transylvania

Hotel Transylvania

Hotel Transylvania
720p
IMDb: 7.1
91 min

Pas vdekjes së gruas së tij Martha, Konti Drakula harton dhe ndërton një hotel me pesë yje për të rritur vajzë…

Country: 
720p Bright

Bright

Bright
720p
IMDb: N/A
117 min

Në një botë ku krijesat mistike jetojnë krah për krah me njerëzit… Një polic detyrohet të punojë me një ork për të gjetur një armë për të cilën gjithë janë…

Country: 
Genre: Action, Crime, Fantasy