0
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...
Hellraiser: Judgment

Hellraiser: Judgment

Detektivët Shon dhe Dejvid Karter janë në çështjen e një vrasësi serial që terrorizon qytetin. Duke u bashkuar me Detektiven Kristin Egerton, ata gërmojnë  thellë në një labirint të tmerrshëm që nuk mund të jetë në këtë botë.

Duration: 81 min

Quality: 720p

Release:

IMDb: N/A

Server Language Quality Links