0
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...
I Am Not a Serial Killer

I Am Not a Serial Killer

Një adoleshent nga një qytezë e vogël përpiqet të zbardhë vrasjet mbinjerëzore të qytetit të tij dhe në të njëjtën kohë të ndalojë veten nga mendimet vrasëse.

Views: 428

Genre: DrameHorrorThriller

Director:

Duration: 104 min

Quality: 720p

Release:

IMDb: 6.2

Server Language Quality Links