0
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...
Justice League vs. Teen Titans

Justice League vs. Teen Titans

Robini është dërguar për të punuar me Adoleshentët Titanë pasi sjellja e tij e paqëndrueshme bën të dështojë një mision i Ligës së Drejtësisë. Titanët duhet të përballen me Trigon pasi ai zotëron Ligën dhe ka kërcënuar për të pushtuar botën.

Views: 311

Genre: AksionAnimuarKomedi

Director:

Duration: 78 min

Quality: 720p

Release:

IMDb: 7.0

Server Language Quality Links