Filma me titra shqip – Deshtaku

Kingsglaive: Final Fantasy XV

Kingsglaive: Final Fantasy XV    

PG-13 110 min AksionAnimuarAventure

7.0
IMDB: 7.0/10 9,435 votes

Report error

Mbreti Regis i cili mbikëqyr mbretërinë e Lukis, urdhëron ushtrinë e tij për të mbrojtur mbretërinë nga planet e perandorisë Niflhajm për të vjedhur kristalin e shenjtë që i jep Lukisit magjinë dhe fuqinë e saj.

  • Linke per shkarkim Server Gjuha Kualiteti
  • Shiko ne servera te tjere Server Gjuha Kualiteti

Filma te ngjashem