0
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...
Madagascar 3: Europe’s Most Wanted

Madagascar 3: Europe’s Most Wanted

Alex, Marty, Gloria dhe Melman janë ende duke u përpjekur të kthehen në mollen e madhe dhe kopshtin zoologjik të tyre të dashur Central Park, por së pari duhet të gjejnë pinguinet. Kur ata udhëtojnë për në Monte Karlo, ata tërheqin vëmendjen e Kontrollit të Kafshëve pas portës që rrëzon një parti dhe janë bashkuar me pinguinet, Mbretin Julian dhe Co, dhe majmunët.

Duration: 93 min

Quality: 720p

Release:

IMDb: 6.9