0
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...
Minions

Minions

Minionët Stuart, Kevin dhe Bob janë punësuar nga Skarlet Overkill, një super-kriminele, e cila së bashku me burrin e vet Herb, bëjnë një komplot për të udhëhequr tërë botën.

Views: 527

Genre: AksionAnimuarAventure

Director: ,

Duration: 91 min

Quality: 720p

Release:

IMDb: 6.4