0
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...
Recovery

Recovery

Një natë para se të diplomohen nga gjimnazi, Xhesi dhe miqtë e saj përdorin një aplikacion në celular për të gjetur celularin e saj që gjendet në një shtëpi ku banojnë psikopatë.

Views: 468

Genre: HorrorThriller

Duration:

Quality: 720p

Release: