0
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...
Scooby-Doo 2: Monsters Unleashed

Scooby-Doo 2: Monsters Unleashed

Kur Misteri, Inc janë mysafirët e nderit në hapjen e madhe të Muzeut Coolsville e Kriminologjisë, një zuzar maskuar tregon deri dhe krijon kërdi para vjedhje kostumet e villains më famëkeqe të bandës së … Mund të jetë se nemesis, shkencëtar i tyre i çmendur Jonathan Jacobo është kthyer dhe është duke u përpjekur për të rikrijuar armiqtë e tyre vdekjeprurëse?

Views: 846

Genre: AventureDubluar Ne ShqipFamiljarKomedi

Director:

Duration: 93 min

Quality: 720p

Release:

IMDb: 5.0