0
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...
Sinbad: Legend of the Seven Seas

Sinbad: Legend of the Seven Seas

Marinari i legjendës është i përshtatur nga perëndeshën Eris për vjedhjen e Librit të Paqes, dhe duhet të udhëtojë për në botën e saj në fund të botës për ta tërhequr atë dhe për të shpëtuar jetën e mikut të tij të fëmijërisë Princi Proteus.

Duration: 86 min

Quality: 720p

Release:

IMDb: 6.7

Server Language Quality Links