0
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...
Swat: Unit 887

Swat: Unit 887

Një garë e pandalshme kundër krimeve të organizuara ndjekin skuadrën elitë SWAT ndërkohë që ata përpien të ndalojnë një terrorist nga vrasja e pengjeve të pafajshëm dhe shkatërrimi i qytetit të Los Angeles. Iu kanë mbetur vetëm 24 orë, dhe bazuar në instiktet dhe aftësitë e veçanta, ata duhet të ndalojnë sulmin dhe të sjellin drejtësi.

Views: 521

Genre: AksionThriller

Director:

Duration: 96 min

Quality: 720p

Release:

IMDb: 3.4

Server Language Quality Links