0
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...
Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows

Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows

Pasi Shredëri bashkon fuqitë me shkencëtarin e marrë, Bekstër Stokmen, Bibopin dhe Rokstedin për t’i dhënë fund botës, Breshkat Ninxha duhet të përballen me një armik më të fuqishëm: me Krengun famëkeq.

Views: 1819

Genre: AksionAventureKomedi

Director:

Duration: 112 min

Quality: 720p

Release:

IMDb: 6.1