0
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...
The Gateway

The Gateway

Një grua dhe asistenti i saj po përpiqen të krijojnë një lidhje mes botëve të ndryshme. Pas vdekjes së burrit të saj, ajo udhëton  një botë tjetër për ta gjetur atë. Gjërat do të komplikohen kur lidhja mes botëve të mos funksionojë siç duhet.

Duration: 90 min

Quality: 720p

Release:

IMDb: 5.9

Server Language Quality Links