0
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...
The Open House

The Open House

Pas vdekjes së të atit, një adoleshent, bashkë me të ëmën, shkojnë të jetojnë në një shtëpi të vetmuar në mal. Por, vdekja duket se i ndjek pas. Janë ca njerëz të çmendur dhe hakmarrës ata që i kërcënojnë.

Duration: N/A

Quality: 720p

Release:

IMDb: N/A

Server Language Quality Links