0
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...
Diamond Cartel

Diamond Cartel

Musa karizmatik dhe i pashpirt bën një marrëveshje për të blerë diamantin e Yllit të Lindjes nga bosi i aventureeve z.Lu. Vjedhja e parave nga Aliah dhe Ruslani, prish shumë ekuilibra dhe rebelon bandat kundërshtare, duke vënë në sprovë gjithashtu edhe lidhjen e tyre.

Views: 1578

Genre: AksionAventure

Director:

Duration: 100 min

Quality: 720p

Release:

IMDb: 8.3