Sport Movies
720p Bleed for This

Bleed for This

Bleed for This
720p
IMDb: 6.9
117 min

Historia frymëzuese e kampionit botëror të boksit, Vini Pacienca, i cili pas një aksidenti rrugor për pak fatal që mund ta linte të paralizuar, arriti të bënte një nga rikthimet…

Status: Released
Genre: Biografi, Drame, Sport
720p Green Street Hooligans 2

Green Street Hooligans 2

Green Street Hooligans 2
720p
IMDb: 4.8
94 min

Pas kulmit të “Green Street Hooligans”, disa pjesëtarë të Uest Ham dhe Milluollit përfundojnë në burg. GSE shpejt zbulon mizorinë e jetës brenda sepse janë objektiv i vazhdueshëm i grupit…

Status: Released
Genre: Drame, Krim, Sport
720p Italian Race

Italian Race

Italian Race
720p
IMDb: 7.5
118 min

Xhulia është një pilote e garave GT. Kur babai i saj ndërron jetë, çdo gjë në jetën e saj merr një drejtim tjetë. E vetmja shpresë për të është vëllai…

Status: Released
Genre: Drame, Sport
720p Southpaw

Southpaw

Southpaw
720p
IMDb: 7.4
124 min

Boksieri Billi Hop i drejtohet trajnerit Tik Uillis për ta ndihmuar me rimëkëmbjen e jetës së tij pas humbjes së gruas në një aksident tragjik dhe vajzës në shërbimet për…

Status: Released
Genre: Drame, Sport