Lufte Movies
720p In the Land of Blood and Honey

In the Land of Blood and Honey

In the Land of Blood and Honey
720p
IMDb: N/A
N/A

Gjatë luftës në Bosnjë, Danieli, një ushtar që lufton për serbët, ri’takohet me Ajlën e cila është një Boshnjake që tani është e burgosur në kampin që ai komandon. Lidhja…

Status: Released
Genre: Drame, Lufte, Romance
720p Check Point

Check Point

Check Point
720p
IMDb: N/A
90 min

Në një qytet të vogël, të quajtur Port, një endacak zbulon një plan terrorist kundër Amerikës. Ai mundohet t’i tregojë sherifit të qytetit, por injorohet nga të gjithë. Ai dhe…

Status: Released
720p Billy Lynn’s Long Halftime Walk

Billy Lynn’s Long Halftime Walk

Billy Lynn’s Long Halftime Walk
720p
IMDb: N/A
N/A

19-vjeçari Billi Lin është sjellë në shtëpi për një turne fitoreje pas një beteje në Irak. Mes rikthimeve, filmi tregon se çfarë i ndodhi vërtetë skuadrës së tij, duke e…

Status: Released
Genre: Drame, Lufte
1080p Wolf Warrior

Wolf Warrior

Wolf Warrior
1080p
IMDb: 5.4
90 min

Një snajperist i forcave speciale me një shenjëtër të jashtëzakonshme, pasi vret vëllanë e një bosi të drogës dhe bashkohet me Luftëtarët Ujk, duhet të përballet me disa mercenarë të…

Status: Released