0
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...
Guardians of the Galaxy

Guardians of the Galaxy

Pasi ka vjedhur një sferë qiellore në hapësirën e largët, Piter Kuil me origjinë nga Toka, bëhet objektivi kryesor i të keqit Ronan, që kërkon të shkatërrojë Galaktikën. Për të luftuar kundër Ronanit dhe për të shpëtuar galaktikën nga pushteti i tij, Piteri krijon ekipin e heronjve të hapësirës të njohur si “Rojtarët e Galaktikës”.

Duration:

Quality: 720p

Release:

Server Language Quality Links