0
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...
How to Train Your Dragon

How to Train Your Dragon

Si biri i një udhëheqësi Viking në majë të burrërisë, Hiccup Horrendous Haddock III përballet me një rit të kalimit: ai duhet të vrasë një dragua për të provuar luftëtarin e tij. Por pas rrëzimit të një dragoi të frikësuar, ai e kupton se ai nuk dëshiron ta shkatërrojë atë, dhe në vend të kësaj, të shoqërohet me bishën – të cilën ai e quan pa dhëmbë – për hidhërimin e babait të tij luftarak.

Duration: 98 min

Quality: 720p

Release:

IMDb: 8.1

Server Language Quality Links