0
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...
Kingsglaive: Final Fantasy XV

Kingsglaive: Final Fantasy XV

Mbreti Regis i cili mbikëqyr mbretërinë e Lukis, urdhëron ushtrinë e tij për të mbrojtur mbretërinë nga planet e perandorisë Niflhajm për të vjedhur kristalin e shenjtë që i jep Lukisit magjinë dhe fuqinë e saj.

Views: 822

Genre: AksionAnimuarAventure

Director:

Duration: 110 min

Quality: 720p

Release:

IMDb: 7.0

Server Language Quality Links