10
1 vote, average: 10.00 out of 51 vote, average: 10.00 out of 51 vote, average: 10.00 out of 51 vote, average: 10.00 out of 51 vote, average: 10.00 out of 5
Loading...
Logan

Logan

Në një të ardhme të afërt Logan kujdeset për një profesor të sëmurë X në një pjesë të kufirit Meksikan. Por Logan-s përpiqet që të fshihet nga bota dhe trashëgimia e tij por ai është i mbaruar në momentin kur arrin një mutant ,i cili është i ndjekur nga forcat e errëta.

Views: 3127

Genre: AksionDrameSci-Fi

Director:

Duration: 141 min

Quality: 720p

Release:

IMDb: 8.4

Server Language Quality Links