0
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...
Loving

Loving

Historia e Riçard dhe Mildred Loving, çift ndër-racor, sfida e arrstimit të të cilëve kundër martesave të përziera në Virxhinia, çoi në një betejë ligjore që do të përfundonte në Gjykatën e Lartë.

Views: 730

Genre: BiografiDrameRomance

Director:

Duration: 123 min

Quality: 720p

Release:

IMDb: 7.2