Search results for "2009"
720p The Collection

The Collection

The Collection
720p
IMDb: 6.1
82 min

Një njeri që shpëton nga mbërthimi vicioz i një vrasësi serial i njohur si “Koleksionisti” është shantazhuar për të shpëtuar një vajzë të pafajshme nga depoja e bllokuar e vrasësit.

Status: Released
Genre: Horror, Thriller
720p Crank: High Voltage

Crank: High Voltage

Crank: High Voltage
720p
IMDb: 6.2
96 min

Çelios përballet me një kriminel kinez i cili i ka vjedhur zemrën e durueshme dhe e ka zëvendësuar me një rrahëse baterie e cila kërkon elektricitet për të punuar…

Status: Released
Genre: Aksion, Krim, Thriller
720p 18 Year Old Virgin

18 Year Old Virgin

18 Year Old Virgin
720p
IMDb: 2.9
86 min

Kate është gati për të diplomuar. Ëndrra e saj është që të ketë marrëdhënie seksuale me Ryan Lambert. Problemi i vetëm është që Ryan refuzon të ketë marrëdhënie seksuale me…

Status: Released
Genre: Komedi
720p The Collector

The Collector

The Collector
720p
IMDb: N/A
N/A

Një njeri që shpëton nga mbërthimi vicioz i një vrasësi serial i njohur si “Koleksionisti” është shantazhuar për të shpëtuar një vajzë të pafajshme nga depoja e bllokuar e vrasësit.

Genre: Horror, Thriller
720p Green Street Hooligans 2

Green Street Hooligans 2

Green Street Hooligans 2
720p
IMDb: 4.8
94 min

Pas kulmit të “Green Street Hooligans”, disa pjesëtarë të Uest Ham dhe Milluollit përfundojnë në burg. GSE shpejt zbulon mizorinë e jetës brenda sepse janë objektiv i vazhdueshëm i grupit…

Status: Released
Genre: Drame, Krim, Sport
720p 3 Idiots

3 Idiots

3 Idiots
720p
IMDb: 8.4
170 min

Dy miq të fillojnë një kërkim për një mik të humbur. Në këtë udhëtim, ata ndeshen me një bast të gjatë të harruar, një martesë që ata duhet të prishin,…

Status: Released
Genre: Drame, Komedi
720p Transformers: Revenge of the Fallen

Transformers: Revenge of the Fallen

Transformers: Revenge of the Fallen
720p
IMDb: 6.0
150 min

Forcat e Deseptikonëve kthehen në Tokë në një mision për të marrë të burgosur Sem Uituikin, pasi heroi i ri mëson të vërtetën për origjinat e lashta të Transformersave. Duke…

Status: Released