10
1 vote, average: 10.00 out of 51 vote, average: 10.00 out of 51 vote, average: 10.00 out of 51 vote, average: 10.00 out of 51 vote, average: 10.00 out of 5
Loading...
One Piece

One Piece

Vite më parë, mbreti i piratëve, Gol D. Roger, u ekzekutua duke lënë një  thesar të madh.  Monkey D. Luffy, një djalë që konsumoi një nga “Frutat e Djallit”, e ka në kokën e tij që ai të ndjekë gjurmët e idhullit të tij, piratit Shanks, dhe të gjejë një thesarin. Natyrisht ndihmon që trupi i tij të ketë vetitë e gomës dhe ai është i rrethuar nga një grup luftëtarësh dhe hajdutësh të aftë për ta ndihmuar atë përgjatë rrugës. Monkey D. Luffy sjell një bandë e ekuipazhit të tij pasuar nga Roronoa Zoro, Nami, Usopp, Sanji, Tony-Tony Chopper, Nico Robin, Franky dhe Brook. Ata do të bëjnë gjithçka për të gjetur thesarin dhe të bëhen Mbreti i Pirate!

TV Status: Returning Series

Duration: 25 min

Release:

TMDb: 7.1

Networks: