0
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...
Vikings

Vikings

Vikingët vijon aventurat e Ragnar Lothbrok, heroi më i madh i moshës së tij. Seria tregon sagat e grupit Ragnar së vëllezërve Viking dhe familjen e tij, pasi ai ngrihet për t’u bërë Mbret i fiseve Vikinge. Si edhe si një luftëtar i patrembur, Ragnar mishëron traditat skandinav e përkushtim ndaj perëndive. Legjenda e ka atë që ai ishte një pasardhës i drejtpërdrejtë i Odin, perëndisë së luftës dhe luftëtarëve.