0
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...
The Hobbit: The Desolation of Smaug

The Hobbit: The Desolation of Smaug

Xhuxhat, së bashku me Bilbo Baggins dhe Gandalf mjekër bardhin, vazhdojnë misionin e tyre për të rimarrë Ereborin, atdheun e tyre, nga dragoi Smaugul. Bilbo Baggins është në posedim të një unaze misterioze dhe magjike

Duration: 161 min

Quality: 720p

Release:

IMDb: 7.9

Server Language Quality Links