0
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
Loading...
When We First Met

When We First Met

Noa kalon një natë të parë të përkryer me Ejvërin, vajzën e ëndrrave të tij, por ajo nuk e sheh në të njëjtën mënyrë. Ai kalon tre vjet duke menduar çfarë shkoi keq – deri në momentin që i jepet mundësia e papritur të udhëtojë pas në kohë dhe ta ndryshojë atë natë – dhe fatin e tij – disa herë me radhë.

Duration:

Quality: 720p

Release:

Server Language Quality Links